• esab_stroj.jpg
  • abimig_grip.jpg
  • binzel_gorilniki.jpg
  • esab_zica.jpg
O nas

Podjetje VTH – Hack Jožef s.p. je družinsko – trgovsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1994 in kmalu bo tudi beležilo 20 let poslovanja. Podjetje ima za seboj dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja, ki se je v začetku ukvarjalo samo z prodajo rezervnih delov naprav in opreme. Z našo prijaznostjo, ustrežljivostjo, usposobljenjostjo ter učinkovitostjo smo si pridobili zaupanje naših naročnikov in dobaviteljev tako v Sloveniji kakor tudi v tujini.

Prehodili smo dolgo pot, zato dandanes uspešno zaokrožujemo prodajo tudi na ostalih področjih varjenja, rezanja in zaščite, kot so rezervni deli za elektroobločne naprave (MIG/MAG, TIG,PLAZMA in plamensko rezanje), varilni stroji z vso dodatno opremo, zaščitno opremo za varjenje in pribor ter dodajnih materialov. Med drugimi zagotavljamo tudi učinkovit in kvaliteten servis ter ekspeditivno dobavo rezervnih delov.

Leta 2001 smo postali tudi distributerji za svetovno priznano in uveljavljeno podjetje ABICOR BINZEL in leta 2003 za pravtako priznano podjetje ESAB. S obema podjetjema tudi uspešno sodelujemo in zadovoljujemo potrebe naših poslovnih partnerjev.

S časom prihajajo spremembe, takšne ali drugačne. Sami v prihodnost gledamo optimistično, realno in se ne bojimo novih izzivov, ki jih prinaša čas. Stremimo k dobremu sodelovanju, tako s strankami kot dobavitelji in vse kar pride na poti, rešujemo sproti in skupaj.